vineri, 18 noiembrie 2011

Fusta de piele

Astazi e vineri si daca in weekend aveti planuri de mers la cumparaturi, atunci cel mai bine este sa tineti cont de un al trend al sezonului, si anume, fusta de piele. O gasim mai prin toate magazinele, in diferite forme, culori si lungimi, ce sa mai, pentru toate gusturile si toate posibilitatile.



Fusta de piele, a patruns si in lumea celebritatilor care o asorteaza cu ciorapi negrii sau culoarea piciorului, cu ghetute, pantofi sau sandale. Fusta scurta imi place cum arata purtata impreuna cu o camasa, un tricou simplu sau un pullover discret pentru a nu-i lua din protagonism.



Acum sa trecem la analizarea magazinelor noastre preferate. Si incep cu Zara, gasim varianta mini (359 RON) si varainta mai lunga (159). Dintre cele doua eu raman cu cea lunga.




Mango ii adauga fermoare si un desen in relief (79,95 EUR). O gasim si in variata rosie dar la un pret mai ridicat (99,95 EUR).





Bershka ne propune o varianta low cost, atat neagra cat si rosie. Ne putea satiface capriciul, la doar 39 RON.




Nici cele de la Stradivarius nu stau rau la pret iar cea maronie chiar imi place foarte mult 119 RON si 89 RON.




Pull and Bear nu pierd din vedere nici ei aceasta tendinta si ne propun 2 modele de 129 RON si 99 RON.



Iar daca Mos Craciun e generos in iarna aceasta putem sa ii sugeram sa treaca pe la Massimo Dutti si sa ne cumpere aceasta minunata fusta din piele. Pretul este pe masura 799 RON.




Ce parere aveti despre fustele de piele? Va plac?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu