marți, 15 noiembrie 2011

Mario Badescu: Healing Cream

Astazi vine randul unui nou produs din seria Mario Badescu, Healing Cream. Va las mai jos descrierea produsului, modul de utilizare si ingredientele. In continuare va voi spune parerea mea.
TIP PIELE: Toate – acest produs este un tratament anti-acneic.
Este unul dintre cele mai bune produse Mario Badescu. Extraordinar de eficienta impotriva dermatitelor.
BENEFICII: Aceasta crema pe baza de sulf accelerează procesul de vindecare al pielii acneice, irritate. Balsamul Peru ajută la protejarea delicata si vindecarea pielii, în timp ce calmează şi reduce roşeaţa. Proprietatile sale de vindecare actioneaza imediat pe zonele predispuse si previn aparitia cosurilor minore inflamate. Formula fara ulei.
CUM SĂ UTILIZAŢI: Aplicati pe zona iritată de pe fata inainte de crema hidratanta. Poate fi utilizat în monoterapie pe pielea foarte sensibila.
INGREDIENTE: balsam de Peru, Polyglycerylmethacrylate (şi) propilenglicol, extract din plante, Bismut Subgallate



Pentru mine este aproape un produs miraculos. Din pacare nu am fotografii cu fata mea inainte de utilizarea ei. Voi incerca sa va fac o mica descriere a situatiei. Pe langa problemele spordnice de acnee pe care le aveam, ceea ce ma supara foarte tare era roseata fetei. Pielea mi se irita inmediat, iar seara dupa demachere toata fata capata aspectul unei rosii. Dimineata tenul era putin mai calm dar roseata din zona obrajilor si a nasului nu disparea niciodata. Imi era imposibil sa ies din casa fara machiaj pentru ca toata lumea m-ar fi intrebat ce am patit pe fata.
De cand folosesc aceasta crema problema aproape ca a disparut. Pielea a ramas in continuare sensibila si dupa demachiere sau din cauza aburului, se inroseste inmediat dar roseata dispare dupa 5 minute. In schimb, dimineata ma trezesc cu un ton uniform al pielii, fara pete rosii si iritatii.

Eu o aplic o data pe zi, seara. La inceput am aplicat-o pe intreaga fata, la fel ca o crema hidratanta, acum doar in zonele cu probleme sau predispuse la iritatii. Tenul este mult mai hidratat, mai catifelat si mai placut la atingere (pare o reclama la cocolino). O recomand in principal pentru tratarea rosaceei.

Am cumparat-o de pe beautybay.com, m-a costat 16,90 Euro.

3 comentarii:

  1. sa stii ca gasesti produsele Mario Badescu in Baneasa Shopping City in magazinul Mario Badescu sau le poti comanda de pe www.carespot.ro
    cred ca e mult mai usor sa iti iei produsele asa din Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Este intreadevar mai usor sa le cumperi din ma gazinul Mario Badescu, mai ales pentru ca poti conta pe sfatul unui specialist care iti poate indica cele mai bune produse pentru tenul tau, dar in majoritatea cazurilor (din pacate) preturile sunt mai ridicate decat in cazul achizitionari lor de pe beautybay.com. Iar in comparatie cu preturile Mario Badescu din US diferenta este abismala.

    RăspundețiȘtergere
  3. hei :) scuze, vroiam doar sa te intreb cat ai platit pentru shipping? multumesc anticipat :*

    RăspundețiȘtergere