joi, 26 ianuarie 2012

Tendinte primavara 2012: dungile

Dupa ce a trecut apogeul reducerilor, in magazine apar noile colectii. Cu frigul de afara mai degraba acum ar trebuie sa apara paltoanele, cizmele, pulloverele de lana si nu fustitele, rochitele de primavara in culori pastel. Dar cum moda nu tine cont de anotimp, m-am gandit sa analizam una dintre tendintele ce ne asteapta peste cateva luni, si anume, dungile. Deja, nu mai sunt o noutate, si spre norocul nostru se tot repeta de cateva sezoane incoace.
Pe podiumurile de moda le-am vazut la Marc by Marc Jacobs si la Burbery.


Proenza Schouler si Oscar de la Renta - pe vertical:


La stanga Michael Kors, un look usor de imitat; si la dreapta, Opening Ceremony:


Fustele in dungi sunt foarte dragute, dar "periculoase". Cea din stanga este de la Banana Republic, cea din dreapta este de Juicy Couture.


Rochii lungi in dungi. Cea din stanga este de Derek Lam si cea cu dungi verticale de la Chloe.


Se pot considera norocoase cele care si-au cumparat anul trecut un sacou in dungi pentru ca in primavara aceasta sunt din nou la moda. Cel din stanga este de la Zara si costa 229 RON iar celalalt este de la Mango - 39,99 EUR.


Mango ne ofera o mare varietate de dungi, tricoul costa 9,99 EUR si rochita (foarte draguta) 39,99 EUR:

De pulloveras (17,99 EUR) sunt absolut indragostita, are un aer Channel iar rochia in dungi verzi (29,99 EUR) nu ma impresioneaza foarte tare.


La Stradivarius abunda dungile bleu-marin (rochita 119 RON si pulloverul 99RON):


De la Massimo Dutti avem camasa de matase (279 RON) care arata foarte bine in combinatie cu pantaloni in culori pastel (o alta tendinta a primaverii) si pullovarasul alb-rosu cu dungi bleu-marin (229 RON):


Eu voi incerca sa mai profit de reduceri sa achizitionez vre-un tricou in dungi din sezoanele trecute.
Ce parere aveti de reaparitia dungilor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu