joi, 20 octombrie 2011

Cutia cu surprize


Poate ca ati auzit deja de faimoasele (in strainatate) cutiute cu mostre si produse cosmetice in miniatura care se trimit lunar acasa subscriptorilor. Din pacate acest serviciu nu este valabil in Romania dar exista in Statele Unite (Birch Box), UK (Glossy Box si Boudoir Prive), Spania (Glossy Box si Glamourum).
Cum functioneaza? Te inregistrezi pe pagina web corespunzatoare, lunar si in mod automatic ei retrag din contul tau bancar pretul corespunzator(in general 10 USD, 10GBP sau 10 EUR) apoi iti trimit o cutie al carui continut nu il cunosti. In general sunt produse ale unor marci de gama inalta, ca se le numesc asa, si pe care de multe ori nu le achizitionam din cauza preturilor ridicate.

Avanteje? Le poti testa la un pret modic. In general sunt 4-5 produse de ingrijire a pielii, a parului sau de machiaj iar unele dintre produse vin in marime originala. Este un serviciu economic si foarte comod. Un atu important este factorul surpriza, practic in fiecare luna ai un cadou nou si toate am experimentat emotiile traite in momentul in care il desfacem.
Dezavantaje? Poti primi produse de care nu ai nevoie sau care nu iti vor fi utile deoarece nu poti opta pentru un produs sau altul. Stiu ca BirchBox, in momentul subscrierii, face un sondaj cu privire la tipul de ten, tonul pielii, ce fel de produse ai dori sa primesti (machiaj sau cosmetica) astfel incat sa primestii cat de cat produse in acord cu noanta tenului sau textura.
Cele mai multe marcii si cele mai atractive sunt oferite de catre Birch Box, este si cea mai veche de pe piata. Spre exemplu: Benefit, Cargo, Kiehl’s, Korres, Laura Mercier, Nars, Stila y Too Faced

Ultima cutie intrata pe piata este Glossy Box Spania. Pe situl lor putem gasi deja nume precum: Make up Forever, Nuxe sau Keims. Speram ca lista sa creasca cat mai repede. Momentan locuiesc in Spania si luna aceasta astept cu interes prima mea Glossy Box.
En youtube puteti gasi o multime de filmulete unde sunt prezentate produsele primite in fiecare luna in fiecare dintre aceste cutii.

Adevarul este ca ambalajul si produsele sunt foarte atractive si cred ca ar fi un sistem ce ar capta public si in Romania. Ce parere aveti?

2 comentarii:

  1. Daca ar aparea si in Romania, m-as abona in secunda 2 :D!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am facut acelasi lucru si astept cu mare nerabdare sa imi ajunga acassa prima cutiuta.

    RăspundețiȘtergere